Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Yläkerran naapuri valitti yskimisestäni

Tänään kun olin lähdössä, törmäsin pihalla yläkerran naapuriin, joka valitti että yskin liian kovaa. Selitin tilanteen että kun ikkunani alla on viiden minuutin välein joku tupakalla, ja savu tunkeutuu asuntooni niin ei jää paljoa vaihtoehtoja.

Oikeasti. Mieluiten nukkuisin rauhassa yön ilman, että tarvitsis paniikissa välillä käydä keittämään vettä, josta sitten yritän melkein naamani polttaen hengittää kuumaa höyryä, jotta saisin hengitettyä.

Tälle naapurille voisi liietä vähän sympatiaa, jos ei olisi niin, että yskimiseni liittyy myös siihen että en pysty edes tuulettamaan asuntoani jatkuvan tupakansavun takia. Sitten kun tämän samaisen yläkerran naapurin parvekkeelta lentelee minun parvekkeelleni palavia tupakantumppeja, niin ei oikein säälipisteitä noille riitä jos yskimiseni heitä häiritsee.

Metallien kori jossa kuivuneita lehtiä pohjalla, niiden joukossa tupakantumppi, joka on siihen lennettyään on korin pohjalla palanut loppuun.
Yläkerrasta heitetty tupakantumppi lentänyt koriin parvekkeellani (venäjältä salakuljetetussa tupakassa ei ole itsestään sammuvaa paperia.) Kuvattu 22. 9. 2022, juuri ennen kuin tupakansavun takia teippasin parvekkeenoven pysyvästi kiinni.

Nyt jos ihan rehellinen olen, niin tupakansavu ei ole edes ensisijainen ongelma. Se tosin pahentaa ongelmaa, koska jatkuvan tupakanpolton takia, en pysty edes tuulettamaan asunnossani. Sitä paitsi sieltä silloin tällöin lentelevien tumppien lisäksi yläkerrasta saattaa joskus vähän haiskahtaa tupakansavu – selvempi ongelma on alakerrasta – ja tuulen suunnasta riippuen sivulta – tuleva tupakansavu, joka imeytyy suoraan asuntooni, ja jota tulee jatkuvasti yötä päivää.
Palavia tumppeja ei siis varsinaisesti heitellä yläkerrasta parvekkeelleni. Niitä välillä tulee sinne joitain yksittäisiä, kun niitä heitetään kolmannesta kerroksesta nurmikolle.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: